maanantai 11. toukokuuta 2015

Sulkapalloa ulkona

Nyt kun ilmat paranivat päästiin ulos viettämään lauantai päivää tyttäreni kanssa. 5 vuotias tyttären poika lähti ukin kanssa metsäretkelle, joten äiti ja mummi virittivät verkon pihalle ja aikamme kuluksi hakkasimme sulkapalloa. Peli on varmaan kaikille tuttu. Me pelasimme peliä yksinkertaisin säännöin. Pisteen sai se, jonka pallo "upposi" vastustajaan eli vastustaja ei kyennyt lyömään sulkapalloa takaisin verkon yli. Syöttövuoroja meillä ei ollut, kuten muistaakseni  virallisissa säännöissä on.
Peli antaa mukavasti liikuntaa ja tuuli tekee omia temppujaan, joten pelissä on muitakin vaikuttavia tekijöitä kuin pelaajien taidot.
Tämän pelin minä hävisin, mutta hauskaa meillä oli, kun puolin ja toisin pääsi kommentoimaan toisen "lyönti tyyliä". Nimittäin välillä ei tasapaino riittänyt, kun yritti kurottaa kohti palloa. Seurauksena oli maahan mätkähtäminen tai mielenkiintoisen näköisiä "piruetteja".
5-vuotias palasi sitten metsäretkeltään ja haastoi voittajan. Verkkoa piti vähän laskea alaspäin, jotta poika olisi saanut pallon edes jotenkin verkon yli. Äiti jostain kummasta syystä hävisi pelin! Pisteet laskettiin varmaan jollain muulla tavalla kuin aiemmassa ottelussa ;). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.