maanantai 18. toukokuuta 2015

Tehtävä 6, virtuaali-istunnosta 23.4.2015, Taina Linna


Pelillistämisen kurssi 23.4.2015 virtuaali-istunto. Taina Linna

Viimeinen tapaaminen pelillistämisen kurssilla. Kävimme läpi vielä pelejä.
Chris esitteli kivan tarinankertomispelin. Mielestäni luovuutta lisäävä peli,mukavan humoristinen myös suomenkielisille hyvä kielenymmärtämiskurssi samalla. Mielenkiinto pelissä pysyi tarinan mukana koko ajan. Olisin kaivannut vähän kuvia ja elämää höysteeksi. Muuten täydellinen peli.

Tapio esitteli suunnittelemansa korttipelin, joka on mukava varsinkin nuorille opiskelijoille. Siinä oppii eri maista ja maasta ja maan tavoista erilailla ja kiinnostavammasti kuin tavallisesti, epäilemättä nuoret varmasti tykkäävät. Myös aikuisille, loistava seurapeli, jossa voi testata sivistystään eri maista.

Tiinan peli oli luotu työyhteisöön, esimerkiksi työilmapiiriä voi tällä pelillä parantaa,. Tahtoisin kokeilla omassa työssäni. Ideoita ja ajatuksia herättävä peli, helppokäyttöinen ja toimiva.

Lopuksi opettelimme pelaamaan http://saarella.fihttp://saarella.fi peliä. Peliin kuuluu ohjekirja ja opettajan kirja. kokoaikaa en voinut pelata, mutta pääsin jyvälle mitä pelissä tarkoitetaan. Olisin kaivannut keskustelua pelinkulkuun, loppujen  lopuksi kun peli alkoi sujua se tapahtui aika vauhdilla rakentaen. Lapsille mukava peli.
kaverien pelit,saarella peli, virtuaali-istunto, lopetus, Taina Linna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.