tiistai 7. huhtikuuta 2015

Hole in one Mini Golf nettipeli, tehtävä 3 peli nro 5,Taina Linna


Pelasin yksin nettipeliä pääsiäissunnuntain ratoksi. Valitsin Minigolf radan. Tämähän olikin hauska peli. Tarkoituksena oli tähdätä palloa niin, että se saavuttaa Hole in one reiän, yksinkertaisuudessaan. Minigolfia olen pelannut Edenin pihalla edellisen kerran kavereiden kanssa, joten tämä oli siinä mielessä tuttua, nyt vain virtuaalisesti toteutettuna oli tietenkin näitä lisähaasteita.

Pelissä piti olla tarkkana, ettei lyö liian lujaa palloa ja aloita aina uudelleen matkaa kohti maalia. Peliä voi pelata yksin tai kaverien kanssa. Radoilla on erilaisia elementtejä jotka vaikuttavat miten pallo käyttäytyy. Radalla löytyi vastusta hiekkaesteissä ja liisteriradoilla. Aikaa sain kyllä tässä tuhraantumaan, mutta aika ei kerennyt tulla pitkäksi. Yksinpelissä sain harjoitella ratoja tai yrittää tehdä shampionchip ennätyksiä jos oli halua.

Peliä pelatessani mietin yksinäisiä ihmisiä tai ikääntyviä, joilla on aikaa eläkkeellä olla kotona ja pelata tällaista mieltä virkistävää peliä, muistipelinä. Itse tyydyin nyt vain kokeilemaan pelinkulkua ja kuinka se toimii ja toimihan se,jopa virkistyin. Tarjolla oli perusratoja, ja erikoisia elementtejä omaavia ratoja, lisäksi voi valita mitä tekee kun pallo menee veteen, hauska peli.



 
 
 
 
 
Jos haluaisi pelata Moninpeliä, silloin  pelaat samanaikaisesti yhtä, kahta tai kolmea muuta ihmistä vastaan. Voittaja on vähiten lyöntejä käyttänyt tai eniten ratavoittopisteitä kerännyt pelaaja.Ihan varteenotettavaa joskus kokeilla tätä porukalla, iso ruutu vaan saa olla että näkee kaikki ja voi iloita yhdessä pelistä. Tämän pelin löysin tästä linkistä jossa on paljon hyviä pelejä. http://www.aapeli.com/pelaa/minigolf/

Taina Linna, minigolf, yksinpeli, nettipeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.